top of page

Over Mimoun Oaissa

Mimoun Oaissa is storyteller, acteur en filmmaker. Als acteur is hij onder meer bekend van De Grote Improvisatieshow, The Devils Double en De Marathon. Parallel aan zijn filmcarrière doet hij onderzoek naar taal, communicatie en overtuigingskracht. Door Mimoun’s unieke combinatie van talenten en expertises is hij een ideale spreker en trainer. Hierbij put hij uit de gigantische hoeveelheid technieken en inzichten die hij in de afgelopen 25 jaar heeft verzameld.

Zowel tijdens de filmopleidingen die hij volgde in Amsterdam, Londen en New York, als tijdens zijn ervaringen in de praktijk. Of dat nu was bij het schrijven van filmscripts, het improviseren in het theater of als gast in vele live tv-programma’s.

Mimoun weet razendsnel te bepalen waar voor elke deelnemer de grootste winst te halen is en samen met de deelnemer die vooruitgang ook direct te realiseren. Doordat zijn stijl als trainer zeer respectvol, maar ook heel direct en eerlijk is, maken deelnemers vaak spectaculaire sprongen in hun ontwikkeling. Doordat de nadruk ligt op doen, de werkvormen energieke zijn en de stof veel humor bevat, zijn Mimouns trainingen en seminars niet alleen een hele leerzame, maar ook een hele leuke en inspirerende ervaring.

Mimoun Portret.jpg
Roland Wijnen, 

Business Model Inc.

“In Mimouns training verdubbel je de impact van jouw verhaal en gaat het echt leven.”

Hedwig Roeling,

Nijmeegs Universiteitsfonds

“Mimoun heeft een seminar gegeven aan 250 bestuurders. Het lukt hem schijnbaar zonder moeite de aanwezigen te activeren met zijn verhaal. En dat ook nog eens met resultaat. Zoals een van de enthousiaste deelnemers na afloop oordeelde: “Hier heb je dus echt wat aan!”

Victoria van Krieken,

Directeur, Liberation Route Europe

“Mimoun geeft in zijn trainingen veel kennis, praktische tips en vaardigheden mee, die je direct zelf kan toepassen. Ik ben gefascineerd geraakt door de mogelijkheden en het belang van storytelling. Het heeft bij mij al tot veel concrete resultaten geleid!”

bottom of page